Minggu , 17 November 2019

Njagi Stamina, Ibu Rumah Tangga Konsumsi Sabu-Sabu

14 Oktober 2019 16:30 WIB

 

SUKOHARJO, Solotrust.com - Kanthi pawadan njagi stamina, ibu rumah tangga sesinglon ENR, ngonsumsi obat terlarang jinis sabu –sabu. Pelaku angsal obat terlarang kasebat saking babahe ingkang samangke taksih buron.Kanthi pawadan njagi stamina, wanita menika ngonsumsiobat terlarang arupi sabu –sabu.Pelaku dipun incimpidana salawasipun gesang utawi pidana kunjara paling sedhela 5 taunsarta paling dangu 20 taun.



 


(redaksi)

Baca Juga:

Mabes Polri Nggrengsengaken Sosialisasi Bebaya Paham Radikalisme

  • Kontak Informasi SoloTrust.com
  • Redaksi: redaksi@solotrust.com
  • Media Partner: promosi@solotrust.com
  • Iklan: marketing@solotrust.com