Minggu , 28 Februari 2021

Didi Kempot Bercita-cita Jadi Seniman Sejak SMA

Musik & Film
6 Mei 2020 12:31 WIB

Solotrust.com - “Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku, Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku, Dudu wangi mawar sing